Aromaterápia állatoknak

A Young Living külön termékcsaládot fejlesztett a kisállatok számára, hogy ők is részesülhessenek az esszenciális olajok jótékony hatásaiból.

Számos jótékony fizikai ls pszichológiai hatása van annak, ha kisállatainkat ölelgetjük. A kiskedvencek, küönösen a kutyák, a macskák és a lovak csökkenteni tudják a stressz, az idegesség, a depresszió tüneteit, csillapítják a magány érzését, ösztönzik a mozgást és a játékosságot, és még a szív- és érrendszer egészségét is javítják.

Az állatok örömöt és feltétel nélküli szeretetet hoznak az életünkbe.

5 termékből áll az állati aromaterápiás termékcsalád (Animal Scents):

Pet Fresh

A szűrük, bőrük ápolására lett kifejlesztve, szintetikus festékek, mesterséges színező- és illatanyagoktól mentes termék, ahogy a többi illóolaj is. Összetevői: mirha, dorado azul, pacsuli és oregánó.

Puriclean

Tisztítja és regenerálja a bőrt, támogatja a bőr egészséges megjelenését, nyugtató hatású. Összetevői: pacsuli, levendula, hegyi pereszlény, palo santo, citronella.

 

Pet Renew

Hidratálja a bőrt, elősegíti a bőr és szőrzet egészségét, felemelő aromás környezetet teremt. Összetevői: geránium, levendula, izsóp, tömjén.

 

Pet Care

Felemelő és nyugtató hatású aromás keverék. Segíti megszüntetni a lehangoltságot, fokozza az örömteli érzetet. Összetevői: mandarin, levendula, kamilla, royal hawaii szantál, tömjén.

Inner Balance

Nyugtató, csendesítő keverék, mely segíti az emésztést is. Összetevői: gyömbér, ánizs, borsmenta, kömény, fodormenta.

 

Fontos felhasználási tudnivalók:

  • Az olajokat erősen higítsd bázisolajjal vagy vízzel.
  • Kezd apránként az alkalmazást, és figyeld meg az állat reakcióit. Először csak nyisd ki az üveget a közelében, vagy használd diffúzálva az olajat.
  • Beszélj az állatorvossal, mielőtt illóolajat alkalmaznál kisállatodon.
  • Ne alkalmazz olajat az állat szeme, szája, orra, vagy más érzékeny területe közelében.
  • Ne alkalmazd belsőleg.
  • Kerüld a citrus esszenciális olajokat a macskák közelében.
  • Kölykök esetén ne alkalmazd a olajokat.
  • Lovak esetén az egyszerűbb alkalmazás érdekébenszórófejes flakonba (üveg) keverd vízzel.