Prémium Starter Kit - “Prémium Családi Csomag”

10+2 illóolaj a hétköznapokra!

Az első lépések, az olajokkal való ismerkedés a legtöbbeket kérdések elé állítja.

Mit válasszak az elején? Milyen sorrendet állítsak fel, ha több termék is elnyerte tetszésem?

Mindez szinte mindenki fejében megfordul.

Íme a megoldás! A Young Living összeállított egy rendkívül értékes és kedvezményes

csomagot, amelyet mi törzsvásárlók és disztribútorok “Kezdőcsomagnak” hívunk.

Íme a csomag tartalma:

A szetthez ajándékba jár egy különleges Dewdrop (harmat-csepp) diffuser – porlasztó

Starter Premium tartalmazza:

 • harmatcsepp diffúzor

Illóolajok:

 • Levendula 5ml
 • Borsmenta 5ml
 • Citrom 5ml
 • Tömjén 5ml
 • DiGize 5ml
 • Purification 5ml
 • Thieves 5ml
 • RC 5ml
 • Copaiba olaj 5ml
 • PanAway 5ml
 • Stressz Away 5ml
 • Orange Plus 5 ml

 Egyéb termékek:

 • 1 db AromaGlide roll-on
 • Magyar nyelvű termékleírások
 • Illóolaj termék kártyák
 • Illóolaj minta palackok 10 db
 • 2 Ningxia Red® 60ml termék

Megjegyzés: A Prémium Starter Kit egyéb verziókba is kapható:

 •  Aria Diffúzorral
 • Ningxia Termékekkel
 • Thieves termékekkel
 
 
 

RAINDROP TECHNIKA
A palackba zárt “csontkovács”

A masszázs egy nyugtató, pihentető és élvezetes dolog. De a Raindrop Technique (Esőcsepp technika) különlegesebb, hiszen ehhez a speciális masszázstechnikához terápiás minőségű illóolajokat is viszünk fel a testre a gyógyhatás fokozása érdekében.

A tapasztalataink igazolják, hogy aki egyszer már megtapasztalta a Raindrop technikát, az nagyon hamar szeretné újra a masszázságyon kényeztetni magát!

A Raindrop technika az egyik legbiztonságosabb, non-invazív kezelési forma a gerinc egészségéért, gyógyhatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.

A Raindrop technika kifejlesztése

A Raindrop technikát D. Gary Young fejlesztette ki, melynek alapjául az illóolajok antimikrobiális tulajdonságairól szóló kutatásai szolgáltak, és ehhez a Vita Flex technikát, a talp reflexpontjait, és az „effleurage” elnevezésű – az izmokra és idegrendszerre gyakorolt jótékony hatású, finom simogatáson alapuló – módszert kombinálta.

A Raindrop technika non-invazív terápia formájában magas antimikrobiális hatású illóolajok cseppjeinek sorozatát használja a háton, a gerinc mentén szunnyadó kórokozók ellen. Enyhíteni tudja a szkoliózis, kyphosis és más eredetű hátfájások, betegségek tüneteit, miközben erősíti az immunrendszert is.

Mikor D. Gary Young ezt a technikát kifejlesztette, a Raindrop készlet illóolajainak antimikrobiális hatásai mellett az érzelmi és szellemi egyensúly megteremtésének fontosságára is hangsúlyt fektetett.

A terápia 7 erőteljes hatása

Fájdalom csillapítás– nem csak krónikus hátfájdalmakra, hanem a teljes testre is hatással van. A fájdalomcsillapító összetevők csökkentik a fájdalmat és a diszkomfort érzését.

Wellness – A terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére.

Az olajok azonnal felszívódnak a sejtmembránon keresztül, a véren és a szöveteken keresztül pedig másodperceken belül szétszóródnak.

Az olajok átjutnak a vér-agy gáton is, hatással vannak a limbikus rendszerre, ami az érzelmeket, a hangulatot és a viselkedést is szabályozza.

Izomnyugtatás– Az izmok, melyek fáradtak, fájnak, vagy görcsösek, szintén profitálnak a Raindrop masszázsból.

Gyulladáscsökkentés– Számtalan tanulmány igazolja az esszenciális olajok erőteljes gyulladáscsökkentő hatását.

Javítja a vérkeringést – az esszenciális olajok oxigenizáló hatásuk miatt serkentik a vérkeringést.

Serkenti a méregtelenítést– A Raindrop kezeléshez használt olajok magas fenoltartalmúak – kitisztítják a sejtreceptorokat és támogatják a nyirokrendszert.

Erősíti az immunrendszert– Az olajok képesek olyan környezetet létrehozni az ártalmas vírusok és baktériumok számára, ahol hibernálódnak és elszunnyadnak a testben.

A terápia hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A Raindrop terápia nem csak fájdalmat csillapít és visszaállítja a fizikai jóllétet, hanem az egész test számára lehetővé teszi, hogy az öngyógyító mechanizmusok beinduljanak. Egyetlen kezelés több héten át kifejti hatását.

A készlet tartalma:

Kilenc 5 ml illóolaj:

 • Aroma Siez, bazsalikom, ciprus, majoranna, oregánó, borsmenta, kakukkfű, valor II, wintergreen

Két 236 ml masszázsolaj:

 • V6 növényi komplex
 • Ortho Ease keverék

Használati útmutatót is tartalmaz a csomag, valamint bizonyos időközönként Esőcsepp masszázstanfolyamot is szervezünk. Figyeld az időpontokat a Különleges tanfolyamok menüpont alatt.

Bibliai olajok - Oils of Ancient Scripture

10 olaj található a készletben, melyek a Biblia legjelentősebb növényeit, alapanyagait és gyantáit vonultatják fel. A frissítő mirtusz és cédrus illólaj éppúgy megtalálható ebben a készletben, mint a gazdag tömjén és mirha. Az összeállítás azt a célt szolgálja, hogy megismerkedjünk ezek a nemes és tiszta illóolajoknak a csodálatos aromájával, izgalmas történetével, és élvezzük hatásukat.

Tartalma: 10 db 5 ml üveg: Aloe (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cédrus, Ciprus, Tömjén, Izsóp, Mirha, Mirtusz, Onycha, Cistus (Rose of Sharon)

Érzelmi olajok - Feelings Kit

Hat illóolaj keverék található a készletben, melyek javítják hangulatunkat akár párologtatva, akár a bőrünkre kenve, és kedvezően hatnak az érzelmeinkre.

A Feelings szett hat illóolajkeveréket tartalmaz, amelyek mindegyike ideális az érzelmi jó közérzet kialakítására:

 • Megbocsátás / Forgiveness
 • Harmónia / Harmony
 • Belső gyermek/ Inner Child
 • Elengedés/ Release
 • Bátorság/ Valor II
 • Jelen idő/ Present Time

A Feelings alkalmazás:

Minden este használd a teljes Feelings szettet, mielőtt lefekszel, diffúzálva vagy magadra kenve. Figyeld érzéseid, gondolataid és reakcióid.

“Ahhoz, hogy valóban olyan emberré váljunk, akinek valóban szeretnénk lenni, meg kell oldanunk ezeket a negatív lenyomatokat és át kell programoznunk az érzelmi és mentális világunkat, hogy a pozitív tartalom valósággá váljon.” – Gary Young

 

Bátorság /Valor II

Belső egyensúlyt hoz, amely megerősíti bennünk a bátorságot, a bizalmat és az önbecsülést. A Valor segít a testnek kijavítani magát, és megtaláljuk az egyensúlyt és a belső harmóniát.

A Valor II összetétele:

Ylang Ylang, koriander, bergamott, Northern Lights fekete lucfenyő, kamilla, Idaho kék lucfenyő, tömjén, vetiver, rock rose, cassia, davana, muskátli.

Harmónia/Harmony

Ez az olajkeverék harmonizálja energiaközpontjainkat. Lehetővé teszi a testnek és érzelmeinknek, hogy „egésszé váljanak” , függetlenül a környezettől, a téged körülvevő emberektől, az életciklusodtól. A gondolatvilágunkra felemelő hatással van, segít az optimista  szemlélet kialakításában.

Összetétele:

Muskátli (Pelargonium graveolens), Levendula (lavandula angustifolia), Sandalwood (Santalum album), Narancs (Citrus sinensis), Angelica (Angelica archanlica), Citrom (Citrus limon), Izsóp (Hyssopus officinalis), Bergamott (Citrus bergamia), Jázmin (Jasminum offizinale), Római kamilla (Chamaemelum nobile), Ylang Ylang (Cananga odorata), Palmarosa (Cymbopogon Martin), Rózsa (Rosa damascena), Spanyol zsálya (Salvia lavandulifolia).

Megbocsátás/ Forgiveness

Segít abban, hogy a régi sérülések, sértések és kellemetlen érzelmek megjelenjenek. A fájdalmas emlékeket szintén felhívjuk a tudatunkba, és az érzelmi akadályok már nem korlátozzák őket. Támogatást kapunk a megbocsátáshoz és a mentesítéshez.

A megbocsátás lehetővé teszi, hogy elengedjék a káros emlékeket, és támogatja az előrehaladás iránti akaratot.

Összetevői:

Rózsa, melissa, helichrysum, angelica, füstölt fürtö, szantálfa, levendula, bergamott, muskátli és jázmin.

Jelen idő/ Present Time

Ez egy keverék, amely megerősíti azt a érzésünket, hogy itt és most élünk. Fizikai tünetek akkor fordulhatnak elő, amikor tudattalanul élünk a múltban, és gyászolunk valamit vagy valakit. „Itt vagyunk most” a kulcsa szellemi növekedésünknek és a következő lépés megtételéhez.

Összetevői:

Neroli (Citrus sinensis), ylang ylang, luc, mandulaolaj.

Elengedés/Relese

Segít megszabadulni a haragtól, hogy ismét jól érezzük magunkat. A kellemetlen emlékek és a frusztráció elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy továbblépjünk az életet megerősítő hozzáállásban.

Összetevői:

Kék árvácska, lavandin, ylang ylang, muskátli, hawaii királyi szantálfa, grapefruit, mandarin, fodormenta, citrom, kék ciprus, davana, kaffir lime, ocotea, jázmin, kamilla és rózsa.

Belső gyermek/ Inner Child

A Belső Gyermek illata visszahozza az emlékeket, amelyek lehetővé teszik, hogy újracsatlakozzunk belső gyermekünkhöz vagy identitásunkhoz. Ez az egyik első lépés ahhoz, hogy érzelmi világunkat visszaállítsuk a lábunkra. Serkenti a memóriát, és segít visszakapcsolódni a saját, hiteles énjéhez.

Összetevői:

Mandarin, citromfű, neroli, narancs, jázmin, szantálfa, ylang ylang és luc.