SEED TO SEAL
azaz MAGTÓL A ZÁRJEGYIG

A csúcstechnológiájú gyártási folyamatunk a világ legtisztább illóolajait eredményezi. Young Living 25 éve az irányadó az illóolajok tisztasága és hatásossága terén. A minőségre vonatkozó ígéretünk központjában a „Seed to Seal” folyamat áll, egy szabadalmaztatott folyamat, amely az eredeti illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire összpontosít, 5 pontban foglalható össze:

A MAG ( SEED) A „ Seed to Seal” folyamatunk létfontosságú első lépése a kívánatos összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas összetevők kiválasztása.

A TERMESZTÉS A fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos szakértelmünk biztosítja, hogy megfeleljünk a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a gondosan felügyelt partnereink farmjain egyaránt.

A LEPÁRLÁS Az ősi és a modern technikákat kombinálva fenntartjuk a jótékony hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj előállításakor.

A VIZSGÁLAT a folyamatos minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajaink vizsgálatára saját belső laboratóriumainkba, valamint harmadik fél létesítményeiben kerül sor. A Young Living illóolajok több tucat forrásból származnak és mindegyikük megfelel a szigorú Seed to Seal minősítésnek.

A LEZÁRÁS A „Seed to Seal” folyamat azzal zárul, hogy csúcstechnológiájú létesítményeinkben gondosan lezárunk és ellenőrzünk minden egyes illóolaj-üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részén található tagjaink számára.

A Young Living a gondosan kiválasztott termőterületeket, saját maga ülteti be, illetve a szüretelést (betakarítást) követően a helyszínre telepített desztillálókban alacsony hőmérsékleten nyeri ki az olajokat, a lehető legmagasabb terápiás hatásfok elérésével. A palackozás is a farmokon történik, így garantálható, hogy az olaj idegen anyaggal nem érintkezik, szállítás során nem sérül a szerkezete.

A Seed to Seal folyamatunkra vonatkozó további információkat lásd a SeedtoSeal.com oldalon.