Miért a Naturéka workshopokat válaszd?

Küldetésem

A tudás szabadság, örömteli döntés, átadni boldogság, megtartani önzés.
Szenvedélyes célom a tudás átadása, becsomagolva a kreativitásba!
A test, és a lélek két tehetséges zenész, játékuk úgy szép, ha harmonikus egész.
A Naturéka hisz ebben az egészben, találd meg magad a saját zenédben.
Azok kik tanulnak, mind jobban játszanak, segítek repülni, bontsál hát szárnyakat!

  • Természetgyógyász fitoterapeutaként több éves szakmai tapasztalatom van a natúrkozmetikum készítés, a gyógynövények felhasználása és az aromaterápia alkalmazása témakörökben. Államilag akkreditált végzettséggel rendelkezem ezen a területen.
  • Több, mint 4 éve tartok natúrkozmetikum, gyógynövényes és illóolajos workshopokat, összesen többszáz résztvevővel. Az eddigi tapasztalatokat folyamatosan beépítem a workshopokba.
  • Rendszeresen képzem magam természetgyógyászati témákban, hogy naprakész információkkal rendelkezzek, ezáltal nemcsak egy natúrkozmetikum tudást, hanem annál jóval komplexebb, alkalmazható ismeretanyagot adok át a workshopokon.
  • Családanyaként a saját tapasztalataimat is beépítem és átadom számotokra, valós tudást nyújtok, amit Te is alkalmazhatsz a mindennapjaidban.
  • Egyszerűség az egyik legfontosabb alapelvem. Ha eljössz a tanfolyamokra, akkor elsajátíthatod, hogy hogyan tudsz néhány alapanyagból, jól begyakorolt technikákkal vegyszermentes háztartást vezetni és natúrkozmetikumokkal ápolni a családtagok bőrét. Hisz tudom, hogy az idő kincs!
  • A workshopokat követően csatlakozhatsz a Naturéka VIP Klubba is, ahol a workshop lezárását követően is felteheted a kérdéseidet natúrkozmetikum/szappankészítés, illetve természetgyógyászati témakörökben is. Ezen kívül a VIP Klub közössége számára hónapról hónapra új natúrkozmetikum receptekkel és egészségmegőrző témákkal is készülök. A tematikát itt találhatod.