Naturéka VIP Klub

A Naturéka VIP Klub létrehozásával a célom az volt, hogy hónapról hónapra új ismeretekkel gazdagítsam a klubtagokat az alábbi témákban:

 • egészségmegőrzés természetgyógyászati módszerekkel
 • ajándék natúrkozmetikum, szappan illetve gyógynövényes receptek
 • kérdezési, konzultációs lehetőség velem természetgyógyászati témákban.

Mindez egy zárt csoport keretén belül történik, melyhez a klubtagok kapnak hozzáférést.

A havi tagsági díj 6000,- Ft, mely havonta fizetendő.

Az alábbi témáink voltak/lesznek a közeljövőben:

 • Május: a BŐRÜNK jelzi a szervezetünk állapotát. Szó lesz arról, hogy miért is érdemes annyira odafigyelni a bőrünkre, és mit tehetünk a megőrzése, regenerálása érdekében. A bőr, mint jelző, indikátor is sok mindent megmutat, például ételallergia tünetei is megjelennek rajta, ugyanakkor az ereink állapotára is következtethetünk belőle. 
 • Június: EMÉSZTŐRENDSZER lesz a témánk, végig vesszük a gyakori problémákat, és hogy milyen természetgyógyászati módszerekkel kezelhetjük őket, és tárhatjuk fel az okokat.
 • Július: rengeteg ember küzd ma fejfájással, ízületi problémákkal, emésztőrendszeri problémákkal, krónikus stresszel, hajhullással, bőrproblémákkal, daganatos betegségekkel… Ezek mögött sokszor GÓCOK állnak, de mik is lehetnek azok, mikre érdemes figyelni? Kis nyomozó munkát folytatunk ebben a hónapban!
 • Augusztus: REFLEXOLÓGIA tanulmányokat is folytattam, melyet a családom körében használok is rendszeresen. Most egy kis mini reflexológia tréninget hozok Nektek, néhány olyan fogást, mellyel javíthattok az egészségügyi állapototokon, pláne, ha még illóolajokat is használtok mellé.
 • Szeptember-október: méregtelenítés, tisztítókúrák, nehézfém kivezetés természetgyógyászati módszerekkel.
  Milyen állapotokban mit lehet, és mi nem javasolt? Természetesen a bőr is érintett ezekben a helyzetekben, mit tehetünk a bőrünkkel
 • November: bőrápolás célzottan – milyen hatóanyagokat és alapanyagokat tudunk felhasználni a natúrkozmetikum készítés során, amelyek még hatékonyabbá tehetik a natúr bőrápolást. Az eddigi listáink bővítése.
 • December: Év végi gondolataink rendezése, jövő évünk megtervezése – Naturéka coaching:)
  Amennyiben életmódváltásba, kozmetikumaink lecserélésébe fogunk, vagy másoknak segítünk, azt hogy érdemes csinálni. 

Jelentkezni a VIP Klubba az info@natureka.hu e-mail címen tudsz. A Klubba azok jelentkezhetnek, akik legalább már egy Naturéka élő vagy online workshopon részt vettek, vagy online kurzust elvégeztek.