Társadalmi felelősségvállalás

A D. Gary Young, Young Living Foundation elkötelezett amellett, hogy a gyengén ellátott közösségekben élőket oktatási és jóléti lehetőségek révén képessé tegye arra, hogy kiteljesítsék képességeiket és leküzdjék a korlátokat.

2009-ben indult el az alapítvány, mely azóta arra összpontosít, hogy eszközök és források biztosításával megnyissa a lehetőséget azok előtt, akiknek szükségletei a kelleténél sokkal kisebb figyelmet kapnak. A Young Living küldetése és jövőképe iránytűként szolgál abban, hogy hosszú távú megoldásokat nyújtson.

Projektjeink – partnereink:

  • A 2015-ös nepáli földrengés áldozatainak segítése otthonok és iskola építésével.
  • Az ecuadori Chongonban Young Living Academy alapítása, mely 350 diák oktatásáról gondoskodik.
  • Hope for Justice küldetése, hogy véget vessen a napjainkban folyó emberkereskedelemnek és rabszolgatartásnak.
  • Sole Hope – Ugandában gyerekek és felnőttek ezrei esnek áldozatul a fekélybolhának nevezett élősködő rovarok támadásának. A szervezet legfontosabb célja a bolhamentesség, valamint oktatás és munkalehetőség nyújtása.
  • African Hearts szervezet gyermekmentő programot folytat ugandai szegénynegyedekben – szállást és élelmet nyújtva a gyermekeknek.
  • Healing Faith Uganda – a maláriával kapcsolatosan végez oktató, megelőző és gyógyító tevékenységet az afrikai falvakban.

Te is támogathatod a Young Living alapítványát, ha a havi rendelésed összegé felkerekíted néhány euróval. Sok kicsi sokra megy alapon ez összeadódik, és komoly segítséget jelent a fenti illetve új projektek támogatásában.