Ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet egy élmény ajándékkal, vásárolj neki online Naturéka online workshopot!

Az online kurzusokon rengeteg kreatív ötletet kapsz arra vonatkozóan, hogyan tudod környezettudatosan ápolni a bőrötöket gyógynövényekkel, natúrkozmetikumokkal és illóolajokkal. Minden egyes online kurzusban találsz írott tartalmakat (bevásárlólistát, receptúrákat) és videós segédletet is, mely megkönnyíti az adott témakör elsajátítását, a kozmetikumok elkészítését. Ráadásul az adott témához kapcsolódóan további érdekességeket is olvashatsz a workshopon belül.

Ha elakadnál, akkor csatlakozhatsz a Naturéka VIP Klubhoz, ahol minden kérdésed garantáltan megválaszolásra kerül!

Ajándékutalvány igénylésének menete:
Az ajándékkártya igényléséhez kérlek, töltsd ki az alábbi Jelentkezési lapot:

1. Töltsd ki a számlázási adatokat!
2. Válaszd ki melyik workshopot szeretnéd ajándékba adni (ha többet, akkor a megjegyzés rovatba beírhatod)!
3. A megjegyzés rovatba tüntesd fel, hogy kinek és milyen alkalomból szeretnéd vásárolni az ajándékkártyát. Rövid üzenet közlésére is van lehetőséged, melyet fel tudok tüntetni az utalványon.
4. A jelentkezés beérkezését követően küldöm Számodra a díjbekérőt, és amint beérkezik az ajándékutalvány összege, e-mailben küldöm számodra a ajándékutalványt, melyen szerepel a beváltás menete is!

Az ajándékutalvány beváltásának időtartama a kiállítástól számított 6 hónap. A kiválasztott online kurzus 3 hónapig megtekinthető. A 3 hónap onnan indul, amikor a beváltást elindítja a megajándékozott.​

Jelentkezés