Bemutatkozás

Karácsony Réka vagyok – ahogy sokan ismernek NatuRéka – feleség, 2 kislány édesanyja, természetgyógyász fitoterapeuta.

Az álmaimat követem, melyek elérése érdekében céltudatosan élek és folyamatosan fejlesztem magam, mert hiszek abban, hogy csak úgy lehetünk egyensúlyban önmagunkkal, ha vesszük a bátorságot és a legjobbat hozzuk ki önmagunkból.

Mindezt nem öncélúan teszem!

Inspirálni szeretném nő társaimat, hogy merjenek elégedettek és sikeresek lenni, és eszközöket nyújtok ehhez a Naturéka workshopok, a Young Living illóolajok és a természetgyógyász praxisom által. Szeretném, ha minél többen lennének egyensúlyban az életükben testi-lelki-szellemi szinten.

Hiszem, hogy ez lehetséges!

A történetem

Régóta érdekelnek a gyógynövények, ugyanakkor 2013-ban kisebbik lányunk születésekor nyitottam igazán a természetes hatóanyagok, a natúrkozmetikumok világa felé. Dorina koraszülöttként jött a világra, így érzékeny bőrének ápolása kiemelt fontosságú volt számomra. Ekkor fordultam a házi készítésű natúrkozmetikumok irányába és több témakörben és iskolában is elvégeztem tanfolyamokat a natúrkence készítés és a szappangyártás terén.

Szerettem volna a felhasznált alapanyagok egy részét is magam előállítani, például gyógynövény macerátumokat, főzeteket, tintúrákat, kivonatokat. Ehhez már bővebb tudásra volt szükségem, így jelentkeztem egy természetgyógyász képzésre, ahol az egészségügyi és természetgyógyászati vizsga letétele után fitoterápiát, azaz gyógynövény terapeuta képzést választottam szakirányul. Mivel úgy gondoltam, ez nyújtja a legszélesebb ismereteket a témában. Közben elkezdtek érdekelni a fitoterápia egyéb felhasználási területei is, így a gyógyteakeverékek összeállítása, gyógynövények felhasználási lehetőségei a mindennapokban, valamint a 100%-os terápiás minőségű illóolajok használata.

Eredeti végzettségem közgazdász, 15 évig egy bankban dolgoztam, majd vettem a bátorságot és kilépve a komfort-zónámból felmondtam, és megalapítottam a vállalkozásomat, hogy a küldetésem szerint éljek és a gyerekeimnek példát mutassak.

Folyamatosan képzem magam, például a reflexológia, stresszkezelés, hormonális egyensúly, egészséges táplálkozás, a betegségek lelki eredete témakörökben, valmint üzleti és coaching képzéseken is részt veszek. Ez nyújta az alapot ahhoz, hogy a Naturéka workshopokon és a VIP Klubban újabb és újabb ismeretekkel, használható tudással szolgáljak a résztvevők számára.

Hiszem, hogy teljes életet csak úgy élhetünk, ha megteremtjük és fenntartjuk a testi-lelki-szellemi egyensúlyunkat. Nap mint nap teszek ezért, és igyekszem az ehhez szükséges ismereteket, gyakorlati tapasztalatokat  minél szélesebb körben megosztani. 

Büszke vagyok arra, hogy gyermekeimet ebben a szellemiségben és fizikai környezetben neveljük férjemmel közösen.

Célom egy olyan női közösség létrehozása, ahol egymást inspirálva valósíthatjuk meg saját életünkben a holisztikus egyensúlyt, és segíthetjük egymást álmaink, céljaink elérésében.

A honlapomon keresztül és a különböző eseményeken ehhez gyakorlati segítséget is nyújtok, melyhez több eszközöm is rendelkezésre áll:

    • A natúrkozmetikum, gyógynövényes és szappankészítő workshopokon keresztül megtanítom, hogy tudjuk a család bőrápolását ellátni saját készítésű kozmetikumokkal. 
    • Fontosak a gyerekekkel megélt közös élmények és a példamutatás, ezért anya-gyerkőc natúrkozmetikum workshopokat is tartok, ahol a gyerekek is megélhetik az alkotás örömét anyukájuk segítségével.
    • A Naturéka VIP Klub keretében hónapról hónapra új témákkal gazdagodhatna a klubtagok az egészségmegőrzés témájában, valamint natúrkozmetikum receptekkel. Ezen kívül természetgyógyászati kérdésekben is a rendelkezésükre állok egy zárt csoport keretein belül. 
  • Az világ vezető illóolaj előállító és forgalmazó Young Living cég SILVER rangú vezetőjeként küldetésemnek érzem, hogy ezeket a terápiás minőségű, 100%-os illóolajokat eljuttassam minden háztartásba. Ezt egy exponenciálas növekvő magyar csapat tagjaként és egyik vezetőjeként teszem, és tapasztalom, hogy az illóolajok életeket változtatnak meg. Dolgozzunk együtt, várlak a csapatomba!